Real Madrid isännöi Barcelonaa sunnuntai-iltana Bernabéulla sarjakauden toisessa el Clásicossa. Real Madrid voitti syksyllä kauden ensimmäisen Clásicon Camp Noulla 2-1.

Tammikuussa joukkueet kohtasivat Supercopan välierissä. Real Madrid eteni jatkoajan jälkeen finaaliin ja voitti lopulta turnauksen.

Movistarin Vamos-ohjelma haastatteli Barcelonan Sergio Busquetsia Clásicon alla. Busquets kertoi kunnioittavansa paljon Real Madridin Casemiroa. Kaksikko pelaa pitkälti samalla pelipaikalla, vaikka ovatkin erilaisia pelaajia.

– Jos hän ei ole paras, on hän varmasti parhaiden joukossa. On vain katsottava hänen otteluitaan, uraa ja sitä työmäärää, jonka hän tekee otteluissa. Meillä tämän pelipaikan pelaajilla on se ongelma, ettei ihmiset keskity meihin, koska pelipaikkamme ei ole silmiä hivelevä. Ihmiset keskittyvät maaleihin, harhautuksiin ja syöttöihin. Meidän työmme ei ole yhtä kaunista, mutta selvästi tärkeämpää, koska kontrolloimme koko joukkuetta keskikentältä. Arvostan Casemiroa.

Busquetsilta kysyttiin, kenet pelaajan hän ottaisi Real Madridista Barcelonaan.

– Pidän kaikista hyvistä pelaajista. Real Madridilla on monia sellaisia, mutta en valitse vain yhtä. Valitsen ennemmin omat joukkuetoverini, joiden kanssa kilpailen ja elän. Jalkapallon rakastajana kunnioitan myös muita joukkueita ja pelaajia.