Real Madrid voitti Mallorcan maanantai-iltana La Ligassa 3-0.

Täyden pistepotin myötä Real Madrid johtaa La Ligaa kymmenen pisteen erolla Sevillaan. Kummatkin ovat pelanneet 28 ottelua.

Karim Benzema oli tuttuun tapaan Real Madridin suurin sankari. Hän iski kaksi maalia ja syötti yhden.

Vinícius siirsi Real Madridin johtoon toisen jakson alussa. Fede Valverde riisti pallon ja pelasi sen Benzemalle, joka syötti Viníciuksen tekopaikkaan, eikä brasilialainen erehtynyt. 0-1.

Benzema pisti ottelun pakettiin pilkulta vartti ennen loppua. Vielä muutama minuuttia myöhemmin Benzema puski illan toisen maalinsa.

Benzema on pelannut tällä kaudella 34 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä 32 maalia ja 14 maalisyöttöä.

Real Madrid kohtaa seuraavassa ottelussaan Barcelonan. El Clásico pelataan sunnuntaina Bernabéulla.