Eduardo Camavinga siirtyi viime kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä Rennesistä Real Madridiin.

Real Madrid maksoi huippulupaavasta keskikenttäpelaajasta noin 31 miljoonaa euroa.

19-vuotias Camavinga on jäänyt Real Madridissa pienelle peliajalle, mutta se oli odotettavissa, sillä kilpailutilanne on niin kova.

Nuoresta iästään huolimatta Ranskan A-maajoukkueessa kolmesti esiintynyt Camavinga kertoi Real Madridin keskikentän konkarien auttavan häntä pelillisissä asioissa.

– Casemiro pelaa sillä paikalla ja yritän oppia häneltä paljon taktisella puolella. Kun pääsen avauskokoonpanoon, ennen otteluita Casemiro kertoo, että minun pitää pelata simppelisti ja tehokkaasti. Myös Luka Modric ja Toni Kroos auttavat minua. Opin siltä kolmikolta paljon, koska voin pelata keskikentän jokaisella pelipaikalla ja siten minun on opittava jotain heiltä kaikilta ollakseni valmis pelaamaan, kun valmentaja niin päättää, Camavinga totesi One Footballin haastattelussa.

Siirto Real Madridiin oli Camavingalle toteen käynyt unelma.

– Kuulin ensimmäistä kertaa Real Madridin kiinnostuksesta, kun agenttini tuli luokseni siirtoikkunan loppuhetkillä. Emme heti iloinneet, sillä jalkapallossa mikään ei ole varmaa. Myöhemmin kiinnostuksesta tuli todellista ja silloin iloitsimme. Real Madrid on seura, jossa jokainen pelaaja haluaa pelata. Astut kuin uuteen ulottuvuuteen tehdessäsi sopimuksen Real Madridin kanssa.