Luis Suárezin nykyinen sopimus Atléticon kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Atlético ei ole ainakaan toistaiseksi tarjonnut pelaajalleen jatkosopimusta.

Marcan saamien tietojen mukaan Sevilla on hyvin kiinnostunut Suárezista ja on jo ollut yhteydessä kärjen edustajiin tietääkseen, mitä Suárez ajattelee tulevaisuudestaan. Suárez haluaisi lähtökohtaisesti jäädä Atléticoon, mutta jos jatkosopimustarjousta ei kuulu, toinen vaihtoehto olisi löytää uusi seura La Ligasta.

Sevilla saattaa myydä Youssef En-Nesyrin kesällä Valioliigaan ja tarvitsee siten hänelle maalintekoon kykenevän korvaajan.

Suárez joutuisi kuitenkin pudottamaan huomattavasti palkkaansa siirtyäkseen Sevillaan. Sevillan palkkakuningas Ivan Rakitic tienaa noin kolme miljoonaa euroa nettona kaudessa. Suárezin nykyiset tulot ovat yli kolme kertaa suuremmat.

35-vuotias Suárez on menettänyt avauskokoonpanon paikkansa Atléticossa. Hän on tehnyt kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 11 maalia. Viime kaudella hän johdatti 21 maalillaan Atléticon La Ligan mestariksi.