Real Madrid järjesti lauantai-iltana Santiago Bernabeulla mielettömän show’n. Los Blancos pelasi täydellisyyttä hipovan ottelun ja kaatoi Real Sociedadin 4-1-lukemin.

Ottelun alku oli kotijoukkueelle karmea. Dani Carvajal pelasi huolimattomasti omalla rangaistusalueella ja aiheutti Real Sociedadille rangaistuspotkun. Mikel Oyarzabal käytti lahjan hyödyksi ja ampui 11-metrisestä vieraat johtoon. 0-1.

Real Madrid hallitsi kenttätapahtumia suvereenisti läpi ottelun. Joukkue oli kuitenkin aina avausjakson lopulle saakka pinteessä, kunnes kaksi komeaa laukausta käänsi pelin.

Peliä oli takana 40 minuuttia, kun Eduardo Camavinga laukoi pallon kaukaa vastustamattomasti maaliin. Vain minuutteja myöhemmin Luka Modrić sai pallon boksin reunalla ja sijoitti pallon upeasti ohi Alex Remiron. Tauolle siirryttiin isäntien 2-1-johtolukemissa.

Squawka

@Squawka
◉ 40': Eduardo Camavinga scores his first LaLiga goal from outside the box this season, assisted by Luka Modrić

◉ 43': Modrić scores his first LaLiga goal from outside the box this season

Learning from the very best. 🤝

La Ligan maalipörssiä ylivoimaisesti johtava Karim Benzema toimitti pallon kahdesti maaliin ensimmäisen 70 minuutin aikana, mutta kumpikin osuma hylättiin paitsiona.

Vartti ennen loppua ”kolmas kerta toden sanoi”. Loisto-ottelun pelannut Vinícius Júnior kaadettiin boksin reunalla ja Real Madridille tuomittiin rangaistuspotku. Benzema viimeisteli pallon vuorenvarmasti sisään ja siirsi isännät 3-1-johtoon. Maali oli ranskalaiskärjelle jo kauden 20:s La Ligassa.

GOAL

@goal
Karim Benzema hits 20 league goals for a fourth concescutive season 🇫🇷

Putting Real Madrid on his back.

Viimeisen naulan La Realin arkkuun iski vaihtopelaaja Marco Asensio, joka teki Realin neljännen maalin vain reilu minuutti kentälle pääsynsä jälkeen.

Real Madrid oli ottelussa täysin ylivoimainen. 4-1-lopputuloksen lisäksi se vei maalintekoyritykset nimiinsä 18-1. La Realin ainoa paikka ottelussa nähtiin jo kymmenen minuutin kohdalla rangaistuspotkusta, jonka se myös käytti hyväkseen. Viimeisen 80-minuuttisen aikana joukkue ei saanut aikaiseksi yhtään laukausta.

Los Blancos on matkalla La Ligan mestaruuteen. Kotivoiton myötä sarjajohto kasvoi jo kahdeksaan pisteeseen, kun 11 ottelukierrosta on pelaamatta.