Barcelonan keskikenttäpelaaja Pedri on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen joukkueen konkariin, laitapuolustaja Dani Alvesiin.

Pedri, 19, pelasi viime kaudella valtavan määrän minuutteja esiintyen isossa roolissa niin Barcelonan otteluissa, miesten EM-kisoissa kuin olympialaisissa.

Työtaakka kostautui sitkeänä takareisivammana, joka on pitänyt hänet kuluvalla kaudella sivussa yli 20 ottelusta. Nuorukainen on kuitenkin viime aikoina päässyt takaisin kuntoon ja entiselle tasolleen.

Pedri säkenöi sunnuntaina Barcelonan keskikentällä, kun Blaugrana kaatoi Athletic Bilbaon 4-0. Barcelonan päävalmentaja Xavi innostui vertaamaan nuorta tähteään entiseen joukkuekaveriinsa Andrés Iniestaan.

Alves, 38, joka on pelannut niin Xavin kuin Iniestan kanssa, tietää, miltä hyvä pelaaja näyttää. Pedri on hänen mielestään uskomaton pelaaja.

– Olen ollut onnekas, kun olen saanut pelata sen tasoisten pelaajien kanssa, mutta hän (Pedri) kestää vertailun heihin paremmin kuin kukaan muu, kommentoi Alves Football Espanan mukaan.

– Minulla on ollut tuuria, kun olen saanut elää heidän kanssaan. Puhumme nyt uskomattomasta pelaajasta.