Álvaro Moratan lainasopimus Juventuksen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Juventus ei aio käyttää lainasopimuksessa olevaa 35 miljoonan euron osto-optiota. Myös Morata tiedostaa sen, ettei hän edusta Juventusta ensi kaudella.

Moratan sopimus Atléticon kanssa kattaa vielä ensi kauden. Tilanne on Atléticolle haasteellinen, sillä hyökkääjä ei kuulu Diego Simeonen suunnitelmiin. Lue lisää täältä.

Barcelona halusi Moratan tammikuussa lainalle. Morata oli valmis siirtymään Barcelonaan, mutta Atlético ei suostunut vahvistamaan suoraa kilpailijaansa, vaikkei kärki kuulu Simeonen suunnitelmiin. Juventus oli tiettävästi valmis purkamaan Moratan lainasopimuksen päästäkseen hänestä eroon.

Sportin mukaan Morata haluaa Atléticon purkavan hänen sopimuksensa kesällä päästääkseen hyökkääjän ilmaissiirrolla Barcelonaan. AS:n mukaan Atlético ei luonnollisesti suostu Moratan pyyntöön, sillä Atlético haluaa saada madridilaiskärjestä mahdollisimman suuren siirtosumman.

Atlético maksoi Moratasta noin 55 miljoonaa euroa Chelsealle. Juventus on maksanut Moratan kahden kauden mittaisesta lainasta Atléticolle 20 miljoonaa euroa.