Laajasti on jo uskottu, että Ousmane Dembélén pelit Barcelonassa olisivat mahdollisesti pelattu. Tämä käsitys syntyi viikko sitten, kun Barcelonan urheilujohtaja Mateu Alemany tiedotti julkisesti, että jatkosopimusneuvottelut olivat päättyneet tuloksettomina.

Nyt Sport kertoo, että saagassa saattaa olla muhimassa täyskäännös. Dembélén agentit Moussa Sissoko ja Marco Lichtsteiner tapasivat keskiviikkona iltapäivällä Barcan valmentaja Xavin. He välittivät Xaville viestin, että Dembélén vakaa tahto on jatkaa Barcelonassa myös ensi kaudella ja hän toivoo yhä voivansa solmia seuran kanssa jatkosopimuksen.

Agentit kertoivat Xaville pari tuntia kestäneessä palaverissa, että Dembélé on täysin sitoutunut Barcelonan projektiin ja on ylpeä saadessaan edustaa Barcelonaa. Heidän mukaansa ranskalaisen sitoutumisen aste Barcaan on ”sataprosenttinen”. Dembélé itse vakuutteli samaa Xaville jo muutama päivä sitten, mutta nyt agentit halusivat kertoa valmentajalle saman.

Xavi itse on arvostanut Dembéléä aina korkealle, ja hän teki agenteille selväksi, että mikä hyvänsä neuvottelujen lopputulema onkaan, ratkaisun on synnyttävä pian. Joko seura ja Dembélé löytävät yhteisymmärryksen jatkopahvin sisällöstä tai hänelle etsitään äkkiä uusi seura. Tiettävästi ainakin Chelsea on valmistellut tarjousta, jolla hankkia Dembélé jo tammikuun siirtoikkunassa.

Muuttunut tilanne vaikuttaa Barcelonan muihinkin liikkeisiin siirtomarkkinoilla. Barcelona on odottanut Dembélén lähtöä, jotta sen palkkakaton alta vapautuisi tilaa Álvaro Moratan hankkimiseen. Nyt katsotaankin ensiksi, voisiko Dembélén kanssa sittenkin syntyä jatkosopimus. Barcelona ei ole tiettävästi valmis tarjoustaan korottamaan, joten kyse on nyt siitä, suostuisiko Dembélé sittenkin hänelle aiemmin tarjottuihin ehtoihin.

Siirtoikkuna sulkeutuu ensi maanantaina 31. tammikuuta. Selvää on, että jatkosopimuksella on kiire.

Lähde: Sport