Barcelonassa on jännitetty koko kuluvan kauden ajan, saako seura maaliin Ousmane Dembélén jatkosopimuksen. Ranskalaisen sopimus päättyy kesällä, ja jos jatkopahvia ei synny, voi Dembélé vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta.

Siirtoikkuna on auki enää 12 päivän ajan, joten Barcelonalta alkaa olla aika vähissä. Jos Dembélé ei pane nimeään paperiin, haluaa seura saada hänestä edes jonkinlaisen korvauksen. Laitahyökkääjän istuttaminen kevään ajaksi katsomoon ei ole päävalmentaja Xaville minkäänlainen järkevä vaihtoehto.

– Joko hän tekee jatkosopimuksen tai etsimme hänelle uuden seuran. Seura on päättänyt, että jos hän ei suostu jatkoon, joku ratkaisu pitää löytää, Xavi totesi lehdistötilaisuudessa ennen torstaista cup-ottelua Athletic Bilbaota vastaan.

– Meidän on tehtävä seuran kannalta paras ratkaisu. Olemme tilanteessa, joka meidän on pystyttävä pysäyttämään. (Urheilujohtaja) Mateu Alemany on keskustellut hänen ja hänen edustajiensa kanssa jo viisi kuukautta.

Mediassa uskotaan, että Dembélén jatkon kannalta selvä signaali on se, onko hän torstaina Barcelonan kokoonpanossa vai ei. Jos ei, voisi se olla selvä merkki vireillä olevasta siirrosta.

– Päätämme sen huomenna. Tämä ei ole mukava tilanne kenellekään. Selvää on, että seuran etu tulee etusijalla.

– Minulle hän (Dembélé) on sanonut, että hän haluaa jatkaa täällä, joten sitä, miksei hän ole allekirjoittanut, pitää kysyä häneltä. Minä en olisi voinut olla selkeämpi. Minulle hän ei ole tuottanut pettymystä. Tapaus vain on hyvin monimutkainen.

Lähde: Sport