Marcan mukaan Valencia ja Barcelona keskustelevat parhaillaan Óscar Minguezan loppukauden mittaisesta lainasiirrosta.

22-vuotias Mingueza on jäänyt Xavin alaisuudessa varsin pienelle peliajalle. Xavin saavuttua Barcelonan peräsimeen Mingueza on päässyt vain kahdesti avauskokoonpanoon La Ligassa. Ronald Koemanin alaisuudessa vastuuta tuli huomattavasti enemmän.

Kyseessä olisi loppukauden mittainen laina, jossa ei olisi mukana osto-optiota ja Mingueza palaisi siten Kataloniaan kesällä.

Minguezan palkka on pieni, jonka vuoksi Valencia kykenisi ottamaan pelaajan lainalle ja neuvotteluiden on määrä edetä nopeasti.

Topparina ja oikeana laitapuolustajana tunnettu Mingueza nousi viime kaudella Barcelonan edustusjoukkueeseen ja nousi pikaisesti Koemanin luottopelaajaksi. Mingueza pelasi viime kaudella edustusjoukkueessa mukavat 2800 minuuttia.

Valencian päävalmentaja José Bordalás on pyytänyt seurajohdoltaan vahvistuksia jo pitkän aikaa. Joukkue tarvitsee uuden topparin. Mingueza kykenee pelaamaan myös oikeana laitapuolustajana, joten Daniel Wass voi samalla siirtyä Valenciasta Atléticoon. Seurat ovat jo päässeet sopuun Wassin siirrosta, mutta Valencian on aluksi saatava hänelle korvaaja.