Barcelona on tarjonnut laitahyökkääjäänsä Ousmane Dembéléä Manchester Unitedille ja Newcastlelle 20 miljoonalla eurolla, kertoo Diario Sport.

Dembélén,, 24, sopimus Barcelonassa päättyy ensi kesänä, mutta osapuolet eivät ole päässeet jatkosopimusneuvotteluissaan lähellekään yhteisymmärrystä.

Sopimustilanteesta johtuen Barcelona yrittää myydä Dembélén pois tässä kuussa, jotta se saisi hänestä edes jonkinlaisen siirtokorvauksen.

Manchester United ja Newcastle ovat aiemminkin osoittaneet kiinnostusta Barcelonan ranskalaislaituriin, jota tiettävästi kiehtoo pelaaminen Valioliigassa.

Mainittu summa tarkoittaisi, että Barcelona jäisi valtavasti tappiolle Dembélén ajasta Kataloniassa. Hän siirtyi Barcelonaan kesällä 2017 Borussia Dortmundista 140 miljoonalla eurolla.

Dembélé on pelannut Barcelonassa 129 ottelua tehden niissä yhteensä 31 maalia ja syöttäen 23. Hän on ajoittain esiintynyt selkeästi edukseen, mutta häntä on myös kritisoitu epäammattimaisuudesta ja hän on joutunut kannattajien silmätikuksi loukkaantumisherkkyytensä takia.