Barcelonan joukkue koki keskiviikkona uuden loukkaantumisen, kun uruguaylaistoppari Ronald Araújo satutti kättään Copa del Reyn ottelussa Linaresia vastaan. Araújon kädessä todettiin murtuma, ja käsi leikattiin jo tänään perjantaina aamulla (lue lisää).

Vaikka alun perin uskottiin, että Araújolta jää väliin ainakin Espanjan Supercup – ja pahimmassa tapauksessa huili voisi venyä puoleentoista kuukauteen, kertoo AS tänään Barcelonan kannattajille iloisia uutisia. AS:n saamien tietojen mukaan Araújo matkustaa Barcelonan joukkueen mukana pelipaikkakunnalle Saudi-Arabian Riadiin, ja jopa pelaaminen Supercopan välierässä Real Madridia vastaan on mahdollista.

Kyseinen ottelu pelataan keskiviikkona 12.1., mutta siitä huolimatta Araújo saattaa jo siinä pelata. Tällöin toipuminen olisi miltei ennätysnopeaa, sillä hän pelaisi siis vain viisi päivää leikkauksen jälkeen. Jos Araújo kentällä nähdään, pelaa hän rannetuki oikean kätensä suojana.

Araújo on varmuudella sivussa lauantain sarjaottelusta Granadaa vastaan, mutta se voi jäädä ainoaksi käsivamman takia väliin jääväksi peliksi.

Lähde: AS