Atlético eteni Copan neljännesvälieriin voitettuaan torstai-iltana Rayo Majadahondan Metropolitanolla 5-0.

Ottelu pelattiin Metropolitanolla, sillä Rayo Majadahonda pelaa kotiottelunsa Atléticon harjoituskeskuksessa ja halusi siirtää kamppailun Atléticon kotistadionille saadakseen suuremmat lipputulot.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone peluutti hyvin vahvaa joukkuetta. Kentällä oli käytännössä Atléticon ykköskokoonpano muutamaa pelaajaa lukuun ottamatta. Jopa Jan Oblak pelasi ensimmäistä kertaa Copassa sitten tammikuun 2015.

Simeonen miehistö pisti ottelun pakettiin avausjaksolla. Rayo Majadahondan maalilla aloittanut Gorka Giralt joutui jättämään kentän jo toisella minuutilla, kun Luis Suárez astui pallontavoittelutilanteessa hänen kätensä päälle.

Matheus Cunha siirsi Atléticon johtoon 17. minuutilla. Cunha sai pallon hieman onnekkaasti vieraiden puolustuksen virheen vuoksi ja siirsi pelivälineen käytännössä tyhjään maaliin. Myös Renan Lodi ja Suárez onnistuivat maalinteossa ennen taukoa. Tauolle mentiin Atléticon 3-0 -johdossa.

Toisella jaksolla Simeone otti muun muassa Ángel Correan, Antoine Griezmannin ja João Félixin kentälle. Griezmann ja Félix olivat juuri parantuneet koronaviruksesta.

Correa alusti Griezmannin maalin, mutta vain hetkeä myöhemmin Griezmann näytti saaneen lihasvamman ja joutui jättämään kentän itkien. Griezmann on ollut viime aikoina epäonninen, sillä hän loukkasi nilkkansa Madridin derbyssä Dani Carvajalin taklauksen seurauksena vajaa kuukausi sitten ja torstai-illan Copa-ottelu oli Griezmannin paluu pelikentille. Se ei kestänyt lopulta varttia kauempaa.

Atlético oli jo käyttänyt kaikki vaihtonsa, joten joukkue pelasi vajaalla viimeisen vartin. Kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä Félix iski kauden kolmannen maalinsa ja samalla loppuluvut 5-0:aan.

Copan neljännesvälieräparit arvotaan perjantaina Madridissa.