Atlético Madrid otti Copa del Reyn hyvin tasaisen kolmannen varsinaisen kierroksen selvästi suurinumeroisimman voiton, kun se kaatoi Rayo Majadahondan Wanda Metropolitanolla maalein 5-0 (lue lisää). Jobinpostiakin silti tuli, sillä Antoine Griezmann loukkaantui vain noin varttitunnin pelin jälkeen.

Griezmann oli ollut sivussa peleistä liki kuukauden lihasvamman takia ja palasi kentille cup-ottelussa. Hänet vaihdettiin kentälle 57. minuutilla Atléticon 3-0-johdossa. Griezmann ehti lisätä Atléticon johdon 4-0:aan, mutta sai pian sen jälkeen vamman ja poistui kentältä kyynelehtien. Atlético oli kaikki vaihtonsa jo käyttänyt, joten se pelasi pelin loppuun alivoimalla.

– Griezmann on meille erittäin tärkeä pelaaja. Harmi, että hän loukkaantui jälleen, valmentaja Diego Simeone totesi ottelun jälkeen.

Perjantaisissa lääkärin tutkimuksissa selvisi, että Griezmannin edellisen vamman jäljiltä syntynyt arpi oli auennut uudestaan. Atlético ei aio ottaa toipumisen kanssa mitään riskejä, ja niinpä ranskalaishyökkääjän uskotaan pelaavan seuraavan kerran vasta helmikuussa. AS arvioi poissaolon pituudeksi noin kuukautta.

Griezmannilta jää uuden loukkaantumisen takia väliin ainakin sarjapeli Villarrealia vastaan, Espanjan Supercup, Copa del Reyn neljännesvälierä Real Sociedadia vastaan ja sarjaottelu Valenciaa vastaan. Seuraava paluu voisi onnistua näillä näkymin 5. tai 6. helmikuuta pelattavassa ottelussa Barcelonaa vastaan. Vieläkin tärkeämpää Atléticolle on, että Griezmann olisi kunnossa, kun Mestarien liigan pudotuspelit alkavat, sen osalta 23. helmikuuta Manchester Unitedia vastaan.

Sunnuntaisesta Villarreal-ottelusta sivussa ovat myös pelikieltoa kärsivät José Maria Giménez ja Luis Suárez sekä loukkaantumisen vuoksi Stefan Savic.

30-vuotias Antoine Griezmann on tehnyt Atléticolle tällä kaudessa kaikissa kilpailuissa pelaamissaan 21 ottelussa seitsemän maalia ja syöttänyt kolme. Hänen edellinen vammansa piti hänet sivussa neljästä ottelusta.

Lähde: AS