Valencian päävalmentaja José Bordalas ihmettelee, miten Barcelona voi hurjastella siirtomarkkinoilla talousvaikeuksistaan huolimatta.

Barcelona joutui viime kesänä luopumaan kaikkien aikojen pelaajastaan Lionel Messistä La Ligan palkkakattovaatimuksien takia, ja Blaugranan oli leikattava palkkakulujaan merkittävästi, jotta se sai rekisteröityä viime kesän hankintansa joukkueeseen.

Katalonialaisjätin talousvaikeuksista puhuttiin läpi syksyn, mutta heti vuodenvaihteessa Barça julkaisi tammikuun siirtoikkunan toistaiseksi suurimman siirron, kun se kertoi hankkineensa Ferran Torresin Manchester Citystä. Lehtitietojen mukaan hyökkääjän siirtosummaksi muodostui 55 miljoonaa euroa.

Myöskään Torresia ei ole kyetty vielä rekisteröimään, sillä Barcelonan on päästävä eroon ylimääräisistä pelaajistaan ennen kuin hänelle on tilaa palkkabudjetissa.

Bordalas ihmettelee, miten Barcelona voi jatkaa lainarahojen voimin jättiostoksia siirtomarkkinoilla.

– Heillä on 300 miljoonaa euroa velkaa ja he hankkivat Ferran Torresin 55 miljoonalla eurolla ja ovat hankkimassa Álvaro Morataa, sanoi Bordalas COPE:n mukaan siirtohuhuihin viitaten.

– Ja heidän puheenjohtajansa sanoo, että lisää pelaajia on tulossa, jopa [Erling] Håland. Missä on taloudellinen reilu peli (UEFA:n Financial Fair Play)?