Madridilaislehti AS uutisoi maanantaiaamuna siitä, miten Álvaro Moratan Barcelona-siirto olisi 95-prosenttisesti valmis.

Tällä hetkellä Morata on kuitenkin pessimistinen siirron suhteen, sillä Juventus ei ole saanut hankittua hänelle korvaajaa. Juventus ei aio katkaista Moratan lainasopimusta, jos seura ei saa tuotua uutta hyökkääjää joukkueeseensa tammikuun siirtoikkunassa.

Fabrizio Romanon mukaan Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri tapasi Moratan maanantaina ja kertoi haluavansa pitää hänet joukkueessa loppukauden ajan, vaikka Juventus ei olekaan käyttämässä 35 miljoonan euron osto-optiotaan.

Morata on jo päässyt sopuun Barcelonan kanssa sopimuksesta ja jos siirto olisi kärjestä tai katalaaniseurasta kiinni, olisi hän liittynyt jo Barcelonan harjoitusvahvuuteen. Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaa Moratan joukkueeseensa, mutta tällä hetkellä siirto näyttää epätodennäköiseltä, sillä Juventus ei löydä espanjalaiselle mitat täyttävää korvaajaa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Juventus board and Massimiliano Allegri met with Álvaro Morata today to tell they're prepared to keep him until the end of the season if they can't find a new striker on loan. ⚪️ #Juventus

Juve priority is a top young striker in June - still nothing advanced for Mauro Icardi.