Ousmane Dembélén sopimustilanne on puhuttanut jo pitkään.

Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eli hän voi parhaillaan neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa.

Barcelona on tehnyt Dembélélle jatkosopimustarjouksen, jota pelaaja ei ole kuitenkaan hyväksynyt.

Osapuolet tapasivat toisensa viime viikolla. Tapaaminen ei sujunut odotusten mukaisesti ja Barcelonan seurajohto järkyttyi Dembélén leirin palkka- ja allekirjoitusbonusvaatimuksista. Barcelona ei aio suostua Dembélén vaatimuksiin.

Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany otti kantaa Dembélén tilanteeseen maanantaina, kun seura esitteli Ferran Torresin uutena pelaajanaan.

– Dembélé tietää täysin asemamme ja hän tietää, mitä haluamme. Olemme tehneet hänelle jatkosopimustarjouksen ja voin sanoa sen, että hän tietää kaikki mahdolliset lopputulemat. Odotamme Dembélén lopullista vastausta ja sen jälkeen seura tekee omat päätöksensä, jotka ovat meille jo selviä, Alemany totesi.

Katalonialaismedian mukaan Barcelona aikoo päästä eroon Dembéléstä tammikuun siirtoikkunan aikana, jos hän ei suostu jatkosopimukseen. Barcelona ei välttämättä edes pyydä hänestä siirtosummaa, sillä seuran olisi vain päästävä eroon pelaajan suurista palkkakuluista saadakseen tilaa palkkakattoonsa. Barcelonan on saatava tilaa palkkakattoonsa voidakseen rekisteröidä uusia pelaajia kokoonpanoonsa.