Chelsean 25-vuotias tanskalaistoppari Andreas Christensen on ollut jo pitkään siirtohuhujen kohteena. Hänen on useaan otteeseen kerrottu myös olevan erittäin lähellä jatkosopimusta lontoolaisjoukkueen kanssa.

Sportin mukaan Christensen ei sellaista ainakaan tässä kohtaa aio allekirjoittaa. Hän haluaa edetä sopimuksensa viimeiselle puolivuotiselle mahdollisuudet avoinna.

Kesällä päättyvä sopimus on aiheuttanut harmaita hiuksia Chelsean toimistolla, koska myös Antonio Rüdigerin tilanne on samanlainen.

Molempia on vahviten viety La Ligan suunnalle. Rüdiger Real Madridiin ja Christensen Barcelonaan.

Katalonialaisseura on lehden mukaan edelleen tanskalaisen todennäköisin uusi seura ja neuvottelut alkanevat jo tulevana viikonloppuna.

Chelsean kapteenilla César Azpilicuetalla on tiettävästi jo esisopimus valmiina tulevaksi kesäksi. Espanjalainen pelaa kauden loppuun Lontoossa ja siirtyy ilmaiseksi Barcelonaan.

Samaa kaavaa Blaugrana pyrkii soveltamaan myös Christensenin, Azpilicuetan seurakaverin kanssa. Rahaa ei ole tuhlattavaksi asti. Vastikään Manchester Citystä saapunut Ferran Torres oli kaikkea muuta, mitä Barcelonan talousahdinko mahdollistaisi. Hirveästi lisäkuluja ei organisaatiossa haluta.

Tammikuussa joukkueesta lähtenee useampikin pelaaja. Puolustusta rakennetaan jo uusiksi. Ranskalaiset Clément Lenglet ja Samuel Umtiti lähtevät viimeistään kesällä. Myös Ousmane Dembélé ja Philippe Coutinho lienevät poistujien joukossa jo tammikuussa.

Lähde: Sport