Andriy Lunin siirtyi Real Madridiin kolme ja puoli vuotta sitten, mutta on pelannut edustusjoukkueessa vain yhden ottelun.

Ukrainalaismaalivahti debytoi Real Madridissa tammikuussa Copan Alcoyano-ottelussa, kun Real Madrid tippui dramaattisesti kilpailusta kolmannen sarjatason joukkueen käsittelyssä.

Hiljattain koronaviruksesta parantunut Lunin saa yllättäen mahdollisuuden edustusjoukkueessa, sillä ykkösmaalivahti Thibaut Courtois on saanut niin ikään koronavirustartunnan ja on ainakin viikon sivussa joukkueen toiminnasta.

Lunin pääsee siten pelaamaan ensimmäisen La Liga -ottelunsa Real Madridin paidassa, kun seura kohtaa sunnuntaina Getafen. Lisäksi Lunin vartioi Real Madridin maalia myös ensi viikon Copan ottelussa, kun joukkue kohtaa toista kautta peräkkäin Alcoyanon.

Lunin on pelannut urallaan viidessä La Liga -ottelussa, joista jokainen tuli Leganésin paidassa lainalla kaudella 2018-19.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on kehunut julkisesti Luninin ominaisuuksia ja kertoi aiemmin syksyllä antavansa hänelle jossain vaiheessa peliaikaa.