Real Madridilla oli joulun alla melkoinen koronatartuntarypäs, kun samaan aikaan sivussa olivat koronatartuntojen vuoksi Luka Modric, Gareth Bale, Marco Asensio, Isco, Marcelo, Rodrygo, David Alaba ja Andryi Lunin. Tuo ongelmavyyhti alkoi olla jouluaattona selätetty, mutta nyt vanhojen huolien tilalle on ilmaantunut uusia.

Real Madrid on tiedottanut, että joukkueen pelaajistolle tehdyissä koronatesteissä on saatu neljä positiivista testitulosta. Koronatartunnan ovat saaneet ykkösvahti Thibaut Courtois, loistavan syyskauden pelannut hyökkääjä Vinicius sekä keskikenttäpelaajat Fede Valverde ja Eduardo Camavinga.

Real Madrid kohtaa sunnuntaina La Ligan vierasottelussa vieraskentällä Getafen, eikä edellä mainittu nelikko siis ole tuossa ottelussa käytettävissä. Kvartetti on sivussa myös ensi keskiviikon Copa del Reyn ottelusta Alcoyanoa vastaan. 8. tammikuuta pelattava kotipeli Valenciaa vastaan voi sen sijaan olla mahdollisuuksien rajoissa, mutta vain, jos pelaajat antavat negatiivisen testinäytteen 2 tuntia ennen ottelua.

Vinicius on pelannut Real Madridin kaikissa tämän kauden 25 ottelussa, ja on tehnyt otteluissa 12 maalia ja syöttänyt yhdeksän. Thibaut Courtois on puolestaan pelannut Madridin maalilla kaikki 25 peliä alusta loppuun. Etenkään näitä poissaoloja ei siis paikata helposti.

Getafea vastaan tilaisuutensa saaneekin 22-vuotias ukrainalaisvahti Andryi Lunin, jolle ottelu olisi koko kauden ensimmäinen. Viimeksi Lunin on pelannut viime tammikuun 20:s päivä, tappiollisessa cup-ottelussa Alcoyanoa vastaan. La Ligassa Lunin on pelannut viisi peliä, kaikki lainapestillä Leganésissa kaudella 2018-2019.

https://twitter.com/realmadrid/status/1476207027651330056