Real Madrid -valmentaja Carlo Ancelotti uskoo Karim Benzeman olevan tällä hetkellä maailman paras hyökkääjä. Ranskalainen on ollut kuluvalla kaudella pysäyttämättömässä vireessä tehtyään 18 sarjaotteluun 15 maalia La Ligassa.

Mestarien liigan lohkovaiheessa osumia syntyi viiteen otteluun viisi kappaletta.

– Uskon hänen olevan tällä hetkellä maailman paras. Hän on pystynyt nyt tekemään säännöllisesti maaleja. Hän on Cristiano Ronaldon ja Erling Braut Hålandin tasolla, Ancelotti kehui AS:n haastattelussa.

– Benzema on ratkaisupelaaja. Näimme sen taas Athletic Bilbaota vastaan, kun hän teki kaksi maalia. Hän on uskomattomassa vireessä.

Ancelottilla on Benzeman lisäksi Madridissa käytössään Luka Modricin, Toni Kroosin ja Casemiron muodostama keskikenttäkolmikko, jota hän pitää parhaana roolissaan.

– Modricilla, Kroosilla ja Casemirolla on niin paljon kokemusta. Heidän taitotasonsa tekee heistä poikkeuksellisia. He pelaavat lisäksi äärimmäisen hyvin yhdessä. Kun he kolme pelaavat yhdessä, ketään ei voi verrata heihin, italialaisvalmentaja kommentoi.

Real johtaa tällä hetkellä La Ligaa yhden ottelun enemmän pelanneena kahdeksan pisteen erolla Sevillaan. Joukkue on suurin suosikki juhlimaan keväällä sarjamestaruutta.