Carlo Ancelotti ajaa Eduardo Camavingaa vähitellen sisään Real Madridin edustusmiehistöön. Italialaisen mielestä keskikenttäpelaajan on ymmärrettävä paremmin rooliaan.

Camavinga siirtyi Real Madridiin kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä 31 miljoonan euron siirtosummalla Rennesistä. Nuorukainen on esiintynyt tällä kaudella 13 La Ligan ottelussa ja neljässä Mestarien liigan kamppailussa.

Ancelottin papereissa Luka Modricin, Toni Kroosin ja Casemiron muodostama Madridin kokenut kolmikko on vielä paljon nuorta Camavingaa edellä. Real Madrid -valmentaja näkee ranskalaislahjakkuudessa paljon potentiaalia, mutta kehitysvaraa riittää.

– Camavinga on uskomattoman lahjakas ja hänellä on paljon potentiaalia. Hänellä on kuitenkin vielä opittavaa pelipaikastaan ja hän tarvitsee kokemusta, Ancelotti arvioi AS:n haastattelussa.

– Häneltä puuttuu vielä näitä ominaisuuksia, mutta hän on vasta 19-vuotias. Modricin, Kroosin ja Casemiron kanssa harjoittelu päivittäin on Camavingalle maisteritason opiskelua. Olen varma, että hän oppii enemmän joukkuekavereitansa seuraamalla kuin minua kuuntelemalla.