Barcelonassa tammikuusta on tulossa kiireinen kuukausi siirtojen osalta. Manchester Cityn Ferran Torres, 21, on tulossa sisään. Torresin palkan takia Barcelona joutuu kuitenkin ensin tekemään tyhjennysmyynnin.

Lisäksi tammikuussa seuraan on liittymässä myös Dani Alves, joka on kuitenkin suostunut pelaamaan hyvin pienellä palkalla. Isoin ongelma on nimenomaan Torresin palkan mahduttaminen palkkakaton raameihin.

Sportin mukaan Barcelona on valmis luopumaan useasta pelaajastaan saadakseen tilaa palkkabudjettiinsa. Maalivahdeista vain Marc-André ter Stegen on turvassa. Neto on myytävänä ja Iñaki Peña saattaa lähteä lainalle.

Alvesin saapumisen myötä laitapuolustaja Sergiño Dest on kaupan. Puolustusosastolta yritetään myös kaupitella Samuel Umtitia, joka ei ole tähän mennessä kelvannut kenellekään. Jos Umtitin kauppaaminen ei onnistu, Clément Lenglet on seuraavana listalla. Myös Óscar Minguezan lainaaminen voisi tuoda pientä helpotusta.

Yksi isoimmista palkkakuluista on Philippe Coutinho, joka ei ole noussut päävalmentaja Xavin suosioon. Coutinho on herättänyt Valioliigassa kiinnostusta, mutta varsinaisen siirron sijaan brassitähti saattaisi lähteä ennemmin lainalle. Sekin toki helpottaisi Barcelonan palkkakulurakennetta.

Hyökkääjistä lainalla pelaava Luuk de Jong on mitä ilmeisemmin siirtymässä Cádiziin. Lisäksi laituri Yusuf Demir saattaa palata kesken lainansa takaisin Rapid Wieniin.