Torstaina 23.12. tuli kymmenen vuotta siitä, kun Atlético pestasi Diego Simeonen päävalmentajakseen.

Argentiinalaisluotsi julkaisi sosiaalisessa mediassa kirjeen, jossa hän kiitti muun muassa kannattajia, pelaajia ja seurajohtoa saamastaan tuesta.

– Siitä on kymmenen vuotta, kun saavuin Atléticoon, enkä halua viettää tätä päivää ilman kannattajien kiittämistä. Olette tukeneet minua ensimmäisestä päivästä lähtien. Mieleeni tulee lukemattomia muistoja yhteisistä hetkistä, suurista ilonaiheista ja pettymyksistä, joista olemme päässeet yli, Simeone kirjoitti.

Simeone kiitti julkisesti Atléticon toimitusjohtajaa Miguel Ángel Gil Marínia ja puheenjohtajaa Enrique Cerezoa.

– Haluan kiittää Miguel Ángelia ja Enriqueta siitä, että he antoivat minulle mahdollisuuden palata kotiini valmentajana, mutta ennen kaikkea kiitän kaikkia pelaajia, jotka osasivat pelata siten, miten halusin ja samalla saada meidät ylpeiksi joukkueesta. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat työskennelleet kanssani valmennusryhmässä ja yrittäneet ylittää itsensä päivittäin. Ja tietenkin seuran työntekijöitä, jotka ovat aina olleet valmiita puhaltamaan yhteen hiileen, eli ottelu ottelulta.

– Nyt käymme läpi tuloksellisesti vaikeita hetkiä, mutta tunnen, että yhdessä, niin kannattajat, pelaajat, seurajohto kuin valmentajatkin jatkamme taistelua saavuttaaksemme tavoitteemme. Tiedän ainoastaan yhden tavan saavuttaa sen. Työntekoa ja uhrauksia, Simeone päätti.

LUE MYÖS: Näkökulma: Kymmenen vuotta cholismoa – Atléticon vaikeaan tilanteeseen on vain yksi ratkaisu

Diego Pablo Simeone

@Simeone
Queridos aficionados del Atlético de Madrid:

Se cumplen 10 años desde mi llegada como entrenador y no quería pasar el día sin dejar de agradecer su apoyo desde el primer momento.