Athletic isännöi keskiviikkoiltana Real Madridia San Mamésilla.

Real Madrid voitti Athleticin 2-1. Real Madrid johtaa La Ligaa kahdeksan pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Sevillaan.

Keskiviikkoillan ottelu pelattiin hyvin varamiehisenä, sillä kummallakin oli lukuisia koronapoissaoloja ja loukkaantumisia.

Real Madrid sai otteluun suorastaan loistavan lähdön, sillä Karim Benzema viimeisteli joukkueensa kummatkin maalit ensimmäisen kuuden ja puolen minuutin aikana. Benzema onnistui ensimmäisen kerran kolmannella minuutilla. Boksin kulmalta lähtenyt tarkka laukaus upposi alakulmaan. 0-1. Muutamaa minuuttia myöhemmin Benzema pääsi iskemään vieraat kahden maalin etumatkalle maalin edustalta.

Athletic ei kuitenkaan luovuttanut. Oihan Sancet kavensi kamppailun jo yhdeksännellä minuutilla. Upea laukaus upposi tolpan kautta Thibaut Courtois’n vartioimaan maaliin. 1-2.

Ottelun kaikki maalit nähtiin siten jo ennen kuin pelikellossa oli edes kymmenen minuuttia täynnä.

Toisella jaksolla Athletic luonnollisesti haki tasoitusmaalia ja joutui ottamaan riskejäkin, joiden myötä Real Madrid pääsi vaarallisille maalipaikoille, mutta Athletic-vahti Julen Agirrezabala oli mies paikallaan. Lisäajalla Athletic vyöryi kohti Real Madridin maalia ja loi muutaman maalipaikan, mutta sitä lähemmäs isännät eivät päässeet.