Keskiviikkoiltana Atlético Madrid koki shokkitappion Granadan vieraana. Robert Morenon luotsaama ryhmä oli parempi maalein 2-1. João Félix vei Atléticon välittömästi johtoon, mutta ilo jäi lyhytaikaiseksi. Ensin Darwin Machís tasoitti ja voittomaalin viimeisteli 39-vuotias veteraanihyökkääjä Jorge Molina.

Hallitseva La Ligan mestarin Atlético sen sijaan on luisunut jo kohtalokkaan kauaksi kärkitaistelusta. Granada-tappio oli peräti neljäs peräkkäinen sarjapisteetön iltapuhde.

Eroa piikkipaikalla majailevaan paikallisvastustajaan, Real Madridiin, on jo 17 pistettä. Päävalmentaja Diego Simeone oli kamppailun jälkeen pettynyt, mutta näki myös hyvää synkkyyden keskellä.

– Pelaajat tekivät paljon hyviä asioita kentällä, mutta emme saaneet tehtyä maaleja. Paikkoja oli ja jopa yksi hylätty osuma. Granada ei juurikaan päässyt paikoille, Simeone kertasi.

– Emme olleet tänään tarpeeksi keskittyneitä ja maksoimme siitä häviämällä pelin, jonka olisimme ansainneet voittaa.

Argentiinalaisluotsin mukaan Atlético ei tällä hetkellä vain löydän avaimia voittoihin, vaikka se pelillisesti ansaitsisi enemmän. Simeonen mielestä ryhmän tulee nyt unohtaa takaiskust ja keskittyä rauhallisesti tuleviin peleihin.

– Jatketaan työntekoa ja saamme pian useamman keskuspuolustajan sairastuvalta takaisin. Sitten alamme rakentamaan vahvaa nousua. Tämä ryhmä on tehnyt paljon upeita asioita ja tulee tekemään niitä jatkossakin, kunhan pysymme rauhallisena.

Atlético on sarjataulukossa nyt viidentenä. Granada nousi sijalle 12. Andalusialaisseura on voittanut neljästä edellisestä sarjapelistään kolme. Vaikeasta alusta kärsinyt Morenon ryhmä on nyt hyvässä lennossa.

Lähde: Marca