Edinson Cavani on Barcelonan ykkösvaihtoehto uudeksi hyökkääjäkseen, kertoo La Ligaan erikoistunut Sky Sportin Matteo Moretto.

Toimittajan mukaan Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany on tehnyt jo viikkojen ajan töitä Cavanin siirron eteen.

Barcelonan taloustilanne on surkea, joten Cavanin saaminen vaatii sitä, että Manchester United päästää hänet lähtemään ilman siirtokorvausta. Cavani on jäänyt syyskaudella hyvin pienelle vastuulle Manchester Unitedissa ja kärjen sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Barceona tarvitsee tammikuussa uuden hyökkääjän – ellei kaksikin. Sergio Agüero lopetti uransa sydänongelmien vuoksi. Lisäksi Martin Braithwaite, Memphis Depay ja Ansu Fati ovat loukkaantuneina, joten Luuk de Jong on joukkueen ainoa terve hyökkääjä.

Moretton mukaan Barcelona on edelleen myös Ferran Torresin kintereillä.

Ferran on jo näyttänyt vihreää valoa siirrolle, mutta Barcelona ja Manchester City eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta. Barcelona on tiettävästi tarjonnut Ferranista noin 45 miljoonaa euroa, mutta Manchester City ei myy pelaajaansa alle 60 miljoonalla eurolla.