Katalonialaismedian mukaan Barcelona on asettanut Sergiño Destin myyntiin ja on halukas myymään pelaajansa tammikuun siirtoikkunassa.

Mundo Deportivo kuitenkin vakuuttaa, ettei Dest halua suinkaan jättää Barcelonaa, vaan löytää parhaan tasonsa Xavin alaisuudessa.

Vajaan puolentoista vuoden ajan Barcelonaa edustanut Dest ei ole kyennyt vastaamaan varsin suuriin odotuksiin, eikä ole onnistunut nappaamaan itselleen itsestäänselvää avauskokoonpanon paikkaa. Peliajan odotetaan vähenevän entisestään, kun seuraan palannut Dani Alves saa osallistua virallisiin otteluihin vuodenvaihteesta lähtien.

Destin selkeä tavoite on onnistua Barcelonassa. Lehden mukaan Dest hylkäsi kesällä 2020 huomattavasti rahakkaampia tarjouksia päästäkseen toteuttamaan unelmansa Barcelonassa pelaamisesta. Dest ei ole valmis heittämään unelmaansa roskakoriin vain vajaan puolentoista vuoden jälkeen.

Dest on sen sijaan valmis miettimään tulevaisuuttaan, jos Barcelonan päävalmentaja Xavi osoittaa valinnoillaan, ettei laitapuolustaja kuulu hänen suunnitelmiin.

Barcelona maksoi Destistä Ajaxille reilut 20 miljoonaa euroa syksyllä 2020.