Sergio Agüero ilmoitti aiemmin keskiviikkona lopettavansa pelaajauransa sydänongelmiensa vuoksi. Lue lisää täältä.

Agüero siirtyi kesällä Barcelonaan pelatakseen yhdessä hyvän ystävänsä Leo Messin kanssa. Suunnitelma ei lopulta toteutunutkaan, kun Messi joutui jättämään Barcelonan seuran merkittävien talousvaikeuksien vuoksi.

33-vuotias Agüero ehti edustaa Barcelonaa vain viidessä ottelussa.

Messi lähetti tukensa Agüerolle Instagramissa julkaisemallaan viestillä.

– Vietimme käytännössä koko uran yhdessä. Koimme upeita ja ei niin upeita hetkiä yhdessä. Kaikki ne yhdistivät meitä entistä enemmän. Jatkamme ystävyyttämme tulevaisuudessakin kentän ulkopuolella. Vielä vähän aikaa sitten voitimme yhdessä Copa Américan. Saavutit niin paljon Englannissa.

– Totta puhuen minua sattuu se, minkä vuoksi jouduit lopettamaan sen, josta pidät eniten. Olen varma siitä, että olet tulevaisuudessakin onnellinen, koska olet ihminen, joka tuo ympärillesi positiivisen ilmapiirin. Kaikki olemme tukenasi. Nyt elämässäsi alkaa uusi etappi ja olen vakuuttunut, että elät sitä hymy huulillasi. Toivon sinulle pelkkää parasta, Messi kirjoitti.

Messi ja Agüero pelasivat vuosikausien ajan yhdessä Argentiinan A-maajoukkueessa. Kaksikko voitti myös olympiakultaa kesällä 2008.