Sevilla pelaa keskiviikkoiltana hyvin tärkeän ottelun Itävallassa, kun se kohtaa vieraskentällä RB Salzburgin Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella.

Sevilla on pakkovoiton edessä. Ainoastaan voitto vie Sevillan Mestarien liigan pudotuspeleihin. Sevilla voi pahimmassa tapauksessa jäädä lohkonsa viimeiseksi. Panokset ovat siten tapissa.

Sen tiedostaa myös Sevillan legendaarinen urheilutoimenjohtaja Monchi, joka paljasti Mestarien liigan olevan seuran suurin tulonlähde. Jatkopaikan menettäminen olisi suuri epäonnistuminen monella eri osa-alueella.

– Tietenkin olen hermostunut ja jännittynyt odottaen ottelun alkamista. Kyseessä on hyvin tärkeä ja ratkaiseva ottelu. Se on kuin finaali. Ainoastaan voitto riittää meille. Ensinnäkin urheilullisesti se olisi pettymys, koska emme olisi saavuttaneet tavoitettamme. Toiseksi menettäisimme paljon rahaa taloudellisesti vaikeana aikana. Menettäisimme suurimman tulonlähteemme, Monchi paljasti.

Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui keskittyy täysin illan otteluun, eikä mihinkään muuhun.

– Meidän on katsottava haastetta suoraan silmiin ja olemme tietoisia, mitä meidän on tehtävä. Emme voi miettiä alkuunkaan tulevaa, vaan meidän on keskityttävä täysin illan otteluun. RB Salzburg pakottaa meidät puolustamaan laadukkaasti. Meidän on annettava sata prosenttia energiastamme otteluun.

Ottelu käynnistyy klo 22.00.

Lähde: MARCA