Odotettu uutinen virallistui maanantai-iltana. Barcelonan kymppipaita Ansu Fati ei toipunut loukkaantumisestaan rittävän nopeasti, eikä hän matkusta Barcan joukkueen mukana keskiviikon huipputärkeään Mestarien liigan otteluun Bayern Müncheniä vastaan. Fatin lisäksi sairaslistalla ovat Pedri, Sergi Roberto, Sergio Agüero ja Martin Braithwaite.

Kaikki muut edustusjoukkueen pelaajat Xavi on kokoonpanoonsa nimennyt. Lisäksi reservijoukkueen pelaajista Saksaan matkustavat Iñaki Pena, Nico González, Gavi, Balde ja Ilias Akhomach. 17-vuotiaalle laitahyökkääjälle Akhomachille kutsu Mestarien liiga -otteluun on uran ensimmäinen.

Mukana ryhmässä on myös Ousmane Dembélé, joka on kärsinyt syyskaudella polvi- ja takareisivammoista. Sopimusneuvottelujen keskellä oleva ranskalainen on pelannut tällä kaudella vasta 104 minuuttia neljässä ottelussa, mutta huomenna hänen uskotaan olevan Barcelonan avauskokoonpanossa.

Barcelonan avauskokoonpano vaikuttaa jo etukäteen melko selvältä. Maalissa pelaa luonnollisesti Marc-André ter Stegen. Toppareina pelaavat Ronald Araújo, Gerard Piqué ja joko Clement Lenglet tai Eric García. Wing-backit lienevät Óscar Mingueza ja Jordi Alba. Keskikentällä häärivät Dembélén lisäksi kapteeni Sergio Busquets, Nico ja Gavi, ja kärjestä paikkansa ottaa Memphis Depay.

Ottelu Bayern München-Barcelona alkaa keskiviikkona kello 22, ja sitä voi seurata C Moren kanavilta. Barcelona tarvitsee pudotuspeleihin päästäkseen ottelusta voiton, mikäli Benfica kukistaa samaan aikaan kotikentällään Kiovan Dynamon.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
👥 𝐂𝐎𝐍𝐕𝐎𝐂𝐀𝐓𝐎𝐑𝐈𝐀

⚽️ #BayernBarça