Real Madrid isännöi tiistai-iltana Internazionalea Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella. Real Madrid varmistaa lohkovoiton välttämällä tappion.

Real Madridin keskikenttäpelaaja Casemiro sai vastailla Viníciukseen liittyviin kysymyksiin maanantaisessa lehdistötilaisuudessaan.

Vínicius on pelannut upean syyskauden. La Ligan ja Mestarien liigan ottelut mukaan lukien Vinícius on pelannut tällä kaudella 21 ottelussa, joissa on syntynyt 12 maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

– On etuoikeutettua nähdä hänet tuollaisessa iskussa. Ero edellisiin kausiin on se, että hän ratkaisee otteluita, vaikkei pelaisikaan hyvää ottelua, kuten näimme Sevillaa vastaan. Nyt hän tekee maaleja ja ratkaisee otteluita, vaikka ei pelaisikaan huippuottelua. Vain harvat pystyvät siihen. On vaikea sanoa, onko hän meidän tärkein pelaaja. Meillä on kuitenkin Karim Benzeman, Thibaut Courtois’n ja Toni Kroosin kaltaisia pelaajia. Vinícius on silti loistavassa iskussa. Hän on elintärkeä pelaaja joukkueellemme.

Casemirolta tiedusteltiin myös, pitääkö hän Viníciusta tällä hetkellä parhaana brasilialaispelaajana.

– On vaikea verrata häntä muiden sarjojen pelaajiin, joita emme seuraa päivittäin. Näen hänet harjoituksissa joka päivä. En tiedä, onko hän tällä hetkellä paras brasilialainen pelaaja. Meitä on monia. On Gabriel Jesúsia, Robert Firminoa ja Neymaria, mutta mielestäni hän on kolmen parhaan joukossa. Olen hyvin onnellinen Viníciuksen puolesta. Hän on pelaaja, joka on kärsinyt paljon vuosien saatossa. Meillä on hänessä huippupelaaja 10-15 vuodeksi.