Betis kaatoi Barcelonan lauantaina Camp Noulla 1-0. Lue otteluraportti täältä.

Barcelonan päävalmentaja Xavi oli pitkälti tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen, mutta hyvin pettynyt lopputulokseen.

Xavin mielestä Barcelona ei ansainnut hävitä lauantaista kamppailua.

– Uskon Barcelonan kannattajien menneen ylpeinä stadionilta kotiin. Pelasimme todella hyvän toisen jakson. Ensimmäisellä jaksolla meillä oli vaikeuksia taktisista syistä. Meillä oli vaikeuksia purkaa Betisin prässiä. Meiltä puuttui kärsivällisyyttä pelatessamme Betisin kenttäpuoliskolla. Annoimme kaikkemme, emmekä ansainneet hävitä. Kenties Villarrealia vastaan emme ansainneet voittaa ja nyt se meni toisinpäin. Tuurimme loppui, Xavi summasi.

– Meidän on oltava järkevämpiä. Mielestäni hävisimme ottelun oman virheemme seurauksena. Betis taistelee meidän kanssa samoista sijoista. Meidän on jatkettava yrittämistä, koska kautta on vielä paljon jäljellä. Keskiviikkona meitä odottaa uusi finaali, Xavi viittasi Bayern-otteluun.

Bayern München isännöi Barcelonaa keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella. Jos Benfica voittaa omassa ottelussaan panoksetta pelaavan Kiovan Dynamon, on Barcelonan voitettava Bayern vieraskentällä.

– Tavoitteeni on se, ettei tämä tappio vaikuta pelaajiin henkisesti ajatellen Bayern-ottelua. Voitto karkasi käsistämme. Jos joku hallitsi ottelua voittaakseen sen, oli se Barcelona. Keskiviikkona meidän on taisteltava kuin eläimet päästäksemme Mestarien liigan neljännesvälieriin.