Carlo Ancelotti palasi kesäkuun alussa Real Madridin peräsimeen kuuden vuoden tauon jälkeen.

Real Madridin syyskausi on sujunut mallikkaasti. Se johtaa niin La Ligaa kuin Mestarien liigan lohkoaankin.

La Gazzetta dello Sport haastatteli Ancelottia. Italialaislehti kysyi, miltä Ancelottista tuntui saatuaan uuden työtarjouksen Real Madridista. Ancelotti ei osannut odottaa saavansa seuralta tarjousta.

– Se oli upea yllätys, vaikka en ollut koskaan menettänytkään kontaktiani seuraan. Jos se olisi minusta kiinni, jäisin tänne loppuelämäkseni, koska tämä on paras paikka jalkapallolle ja elämälle. Vain valmentajat muuttuvat Real Madridissa. Kaikki muu on samaa. Samat fysioterapeutit, huoltajat, toimittajat ja identtinen vaatimustaso. Bernabéu valmistuu vuoden kuluttua ja Florentino Pérezillä on suuria suunnitelmia, Ancelotti viittasi kenties mahdollisiin hankintoihin.

Ancelottin mukaan La Ligan on tasaisempi kuin hänen ensimmäisellä etapillaan. Ancelotti valmensi silloin Real Madridia kahden kauden ajan, jolloin Atlético ja Barcelona voittivat sarjamestaruudet.

– La Liga on tasaisempi kuin aiemmin. Sevillan ja Real Sociedadin kaltaiset seurat ovat kehittyneet. Myös Rayo Vallecano pelaa hienoa kautta, Ancelotti summasi.

Real Madrid kohtaa sunnuntaina Sevillan. Ottelu käynnistyy klo 22.00.