Barcelonan Óscar Mingueza nousi espanjalaismedioiden otsikoihin aiemmin tällä viikolla kerrottuaan varsin suoran mielipiteensä Ronald Koemanin aikakauden viimeisistä hetkistä.

– Pukukoppi tarvitsi muutoksen. Siellä ei ollut sellaista ilmapiiriä, jota tarvitsemme. Pelaajat eivät olleet tyytyväisiä ja kun et ole tyytyväinen, ei asiatkaan suju ja tarvitset muutoksen. Olen vakuuttunut siitä, että Xavin kanssa asiat sujuvat todella hyvin. Pelaajat uskovat siihen, mitä hän sanoo ja se on hyvin tärkeää.

– Harjoittelemme suuremmalla intensiteetillä. Nyt meillä on selvät ideat siitä, miten meidän on pelattava ja teemme töitä saavuttaaksemme tietyt tavoitteet.

Mingueza korjasi sanojaan lauantaisen Espanyol-voiton jälkeen. Minguezan mukaan hän ei missään vaiheessa halunnut sanoa mitään pahaa Koemanista. Koeman nosti Minguezan noin vuosi sitten Barcelonan edustusjoukkueeseen.

– Sanani ymmärrettiin väärin. Olen hyvin kiitollinen Koemanille. Hän auttoi minua aina niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Halusin vain sanoa, että kaikki yrittävät tehdä, mitä pystyvät, kun joukkue on heikossa iskussa, mutta toivon Koemanille ja hänen valmennustiimilleen pelkkää parasta. En voi sanoa heistä mitään pahaa, Mingueza totesi.

Lähde: AS