Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta totesi keskiviikkona julkisesti, ettei poissulje Andrés Iniestan ja Leo Messin paluuta seuran edustusjoukkueeseen.

Lue Laportan mietteet täältä.

Barcelona vahvisti viime viikolla tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen 38-vuotiaan Dani Alvesin kanssa. Laportan tapaan Alveskin ottaisi Iniestan ilomielin takaisin Barcelonaan.

37-vuotiaan Iniestan nykyinen sopimus japanilaisen Vissel Koben kanssa päättyy joulukuussa 2023. Iniesta siirtyi Vissel Kobeen kesällä 2018 ja on kuulunut siitä lähtien joukkueen avainpelaajiin.

AS:n mukaan Iniesta matkustaa joulukuussa Barcelonaan viettämään joulua, mutta palaa sen jälkeen takaisin Japaniin. Iniestan suunnitelma on kunnioittaa nykyistä sopimustaan ja pelata se loppuun. Toisin sanoen Iniesta ei aio palata Barcelonaan.

Iniestan mielestä hänen etappinsa Barcelonan edustusjoukkueen pelaajana on jo päättynyt ja hän nauttii nyt kokemuksestaan Japanissa.

Iniesta totesi aiemmin marraskuussa haluavansa palata joskus Barcelonan organisaatioon, mutta ei vielä tiedä, mihin rooliin. Lue Iniestan kommentit täältä.

Lähde: AS