Belgian maajoukkueen tähtipelaajat Thibaut Courtois ja Eden Hazard ovat jo palanneet etuajassa Real Madridin vahvuuteen. Belgia varmisti jo lauantain 3-1-voitollaan Virosta oman paikkansa ensi vuoden MM-kisoissa, joten valmentaja Roberto Martínez on päättänyt vapauttaa Courtois’n ja Hazardin maajoukkueleirityksestä. Belgia kohtaa tiistaina viimeisessä karsintaottelussaan Walesin, mutta sillä ei ole pelissä enää panosta.

Thibaut Courtois on pelannut tälläkin kaudella erittäin paljon ja hän valitti äskettäin ääneen ruuhkaisesta ottelukalenterista. Nyt Courtois saa muutaman päivän lepoaikaa ennen Madridin seuraavaa ottelua, sunnuntain vieraspeliä Granadaa vastaan.

Eden Hazard pelasi Viroa vastaan 63 minuuttia. Se epäilemättä auttoi häntä pelituntuman löytämisessä, sillä Carlo Ancelotti ei ole belgialaiselle kovin paljon vastuuta viime aikoina antanut. Hazard on kuitenkin loukkaantumisherkkä pelaaja, ja ainakin täten varmistui, että hän palaa maajoukkuekomennukselta terveenä Real Madridin käyttöön.

[readmore from=Real-Madrid]

Etuajassa Madridiin palaa myös Casemiro, joka sai varoituksen Brasilian karsintaottelussa Kolumbiaa vastaan. Casemiro on pelikiellossa Brasilian seuraavassa ottelussa Argentiinaa vastaan, joten hänkin liittyy Madridin harjoitusvahvuuteen hyvissä ajoin.

Vaikka illan ottelu onkin Belgialle merkityksetön, on Walesilla pelissä yhä panosta. Wales on on jo varmistanut paikkansa maaliskuun MM-jatkokarsinnoissa, mutta tasapeli tai voitto voisi tuoda sille paikan sijoitettujen korissa ja siten kotikenttäedun välierävaiheeseen.

Lähde: AS