Barcelonan toppari Gerard Piqué on kiistänyt väitteet, joiden mukaan joukkueen uusi päävalmentaja Xavi olisi kieltänyt häneltä esiintymisen tv-ohjelma El Hormiguerossa.

Piquén oli määrä vierailla tällä viikolla kuvattavassa viihdeohjelmassa, mutta lehtitietojen mukaan Xavi olisi estänyt hänen vierailunsa joukkueen sääntöihin vedoten.

Konkaripuolustaja kertoi Ibai Llanosin Twitch-kanavalla, että hänen oli kyllä tarkoitus osallistua ohjelman kuvauksiin Madridissa, mutta Piqué painotti, että hän perui itse vierailunsa.

– Xavi ei edes tiennyt, että olin perunut vierailuni El Hormiguerossa, sanoi Piqué Diario Sportin mukaan.

– Ihmiset sanovat asioita, koska media sanoo asioita, joita se haluaa ihmisten kuulevan. Ongelma on siinä, että he (media) keksivät juttuja.

– Minun oli selitettävä Xaville, mistä siinä El Hormiguero -jutussa oli kyse. Sanoin peruneeni haastattelun, mutta peruin sen, koska halusin itse tehdä niin.

– Xavi on tuonut joukkueeseen uusia sääntöjä. Jos haluaa matkustaa johonkin, siitä on kerrottava hänelle. Lopulta peruin haastattelun mieluummin, koska en halunnut kysyä lupaa. Siinä kaikki.