Real Madridin alkukausi on ollut kaksijakoinen.

Mukaan mahtuu huonojakin tuloksia, mutta toisaalta seura on vain pisteen päässä La Ligaa johtavasta Real Sociedadista. Mestarien liigassa Real Madrid johtaa lohkoaan kahden pisteen erolla Internazionaleen.

Real Madridin Toni Kroos tiedostaa, mikä seuran vaatimustaso on. Kaikki kilpailut on voitettava.

– Tässä seurassa haluat voittaa kaikki kilpailut. Minulle tärkeintä on pelata hyvä kausi ilman loukkaantumisia ja jos tunnen oloni ja kuntoni hyväksi, olen rauhallinen, koska menestystä tulee siinä vaiheessa. Jos osaamme nauttia, voimme voittaakin. Voin sanoa, että meidän on voitettava La Liga ja Mestarien liiga, mutta se ei ole helppoa. Mielestäni olemme hyvin valmistautuneita siihen, Kroos totesi Real Madrid TV:lle.

Kroos kärsi alkukaudella loukkaantumisesta, mutta on päässyt jo hyvään kuntoon.

– Olen hyvässä kunnossa. Alkukausi oli vaikea, kun loukkaantuminen esti minua pääsemästä huippukuntoon, mutta nyt olen hyvässä iskussa ja pelannut useita peräkkäisiä otteluita. Maajoukkuetauko antaa minulle lepoaikaa, koska olen pelannut täydet minuutit melkein kaikissa edellisissä otteluissamme ja nyt on tehtävä hieman yksityiskohtaisempaa työtä.

Kroos tiedostaa, että joukkueen peliesityksissä on parantamisen varaa, mutta se johtunee siitä, että peräsimessä on uusi valmentaja Carlo Ancelotti. Uuden valmentajan ajatuksiin sopeutuminen vie oman aikansa.

– Olemme hyvissä asemissa kummassakin kilpailussa, mutta meillä on parantamisen varaa ja se on hyvä asia. On normaalia, että alku on hieman hankalampaa, kun joukkueessa on uusi valmentaja, joka haluaa erilaisia asioita. Tulokset ovat olleet hyviä, mutta voimme parantaa. Meillä on siihen aikaa.

Lähde: MARCA