Iscon alkukausi on ollut jälleen melkoinen pettymys.

Kaksi ja puoli vuotta sitten edellisen kerran Espanjan A-maajoukkueessa mukana ollut hyökkäävä keskikenttäpelaaja on jäänyt olemattomalle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa Real Madridissa.

Isco on pelannut syyskaudella yhteensä 166 minuuttia. Isco oli muutaman viikon ajan loukkaantuneena, mutta palasi pelikuntoon lokakuun lopussa ja seurannut sen jälkeen kummatkin Real Madridin sarjaottelut penkiltä. Isco ei ole pelannut tällä kaudella vielä minuuttiakaan Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Iscon nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja Isco voi siten neuvotella muiden seurojen kanssa sopimuksesta vuodenvaihteesta alkaen.

AS:n mukaan jatkosopimuksesta ei ole edes neuvoteltu, eikä kumpikaan osapuoli halua allekirjoittaa sellaista. Real Madrid haluaa päästä eroon kallispalkkaisesta Iscosta, eikä pelaajakaan halua jatkaa uraansa seurassa.

Isco on edellisen kerran saanut paljon peliaikaa kaudella 2017-18, jolloin hän kellotti hieman vajaat 3 000 minuuttia kaikki kilpailut mukaan lukien. Sen jälkeen peliaika on jäänyt pitkälti olemattomaksi. Viime kaudella Isco pääsi sarjassa kahdeksan kertaa avauskokoonpanoon.

Isco ei saanut kesällä todellisia tarjouksia, sillä yksikään seura ei halunnut maksaa hänestä siirtokorvausta. Isco on saatavissa ilmaiseksi ensi kesänä.