La Ligan hallitseva mestari Atlético Madrid sai pettyä pahemman kerran sunnuntaina Mestallalla. Atlético oli 3-1-vierasjohdossa vielä lisäajan alkaessa, mutta sai tyytyä lopulta 3-3-tasapeliin Hugo Duron tehtyä kotijoukkueelle kaksi maalia (lue pelistä lisää täältä).

Atléticon valmentaja Diego Simeone ei tutun tyylikkääseen tapaansa tuupannut nytkään pelaajiaan bussin alle, vaan otti lopun romahduksen omaan piikkiinsä. Cholo ei myöskään liioitellut tapahtuneen merkitystä.

– Onnittelen pelaajiani siitä, että he pelasivat ottelun luonteella ja järjestyksellä sen jälkeen, kun pelasimme alivoimalla Liverpoolia vastaan. Menimme 3-1-johtoon. Usein valmentaja onnistuu ja joillain toisilla kerroilla hän epäonnistuu. Tällä kertaa epäonnistuin, Simeone totesi medialle AS:n mukaan.

Simeone ei avannut tarkemmin sitä, pettikö joukkueen keskittyminen.

– Sanon sanottavani pukukopissa. On kovaa menettää pisteitä, mutta en voi ajatella vain viimeistä viittä minuuttia, vaan myös sitä kovaa työtä, jonka joukkue teki raskaan Liverpool-pelin jälkeen. Virheistä joutuu maksamaan jalkapallossa hinnan.

Atléticon käskyttäjältä kysyttiin mielipidettä tarkemmin Geoffrey Kondogbian lopun pallonmenetyksestä, mutta Simeonen solidaarinen linja pelajiaan kohtaan piti.

– En yksilöi tasapeliä yhteenkään pelaajaan, vaan ainoastaan valmentajaan, Simeone kuittasi.

– Pelasimme 85 tai 88 minuuttia suurenmoisesti. Sitten valmentaja erehtyi ja joukkue kaatui valmentajan mokattua.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Atléticon kapteeni Koke oli haastattelussa asteen pettyneempi.

– Tätä on vaikea selittää. Pelasimme 91. minuutille saakka mahtavan ottelun. Tätä on vaikea hyväksyä.

– Meidän täytyy kiinnittää huomiota sellaisiin yksityiskohtiin, kuten erikoistilanteissa päästämiimme maaleihin. Emme aio huijata itseämme. Lähdemme maaottelutauolle huonossa vaiheessa, Koke totesi.