Real Madrid kohtaa keskiviikkoiltana Shakhtarin Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä ottelukierroksella.

Dani Carvajal kävi tiistaina lehdistötilaisuudessa. Real Madridin laitapuolustaja otti kantaa muun muassa Eden Hazardin vaikeaan tilanteeseen. Hazard on menettänyt avauskokoonpanon paikkansa joukkueessa.

Carvajalin mukaan ulospäin saattaa näyttää siltä, ettei Hazardia kiinnosta oikein mikään, mutta todellisuudessa se ei ole niin.

– Hazardin tilanne ei ole helppo. Ei pidä paikkaansa, että hänelle kaikki olisi samantekevää, vaikka se saattaakin näyttää siltä. Valmentaja käsittelee häntä hyvin. Olen varma, että palatessaan pelikuntoon Hazard kuuluu maailman kymmenen parhaan pelaajan joukkoon.

Laitapuolustaja haluaisi palata Espanjan A-maajoukkueeseen. Carvajal on edellisen kerran pelannut A-maaottelussa syyskuun alussa 2020.

– Olen hyvässä kunnossa ja valmis pelaamaan. Rakastaisin palata maajoukkueeseen. Se olisi upeaa. Toivottavasti voin olla mukana marraskuun maajoukkuetauon otteluissa. Siitä on jo pitkä aika, kun olen ollut edellisen kerran maajoukkueessa, Carvajal totesi.

Carvajal on ollut jatkuvasti loukkaantuneena edellisten kausien aikana. Viime kaudella hän pelasi vain 13 sarjaottelussa. Tällä kaudella Carvajal on päässyt neljästi avauskokoonpanoon La Ligassa, vaikka yksi jäikin kesken jo avausjaksolla loukkaantumisen vuoksi.

– Haluan palata parhaalle tasolleni. Valmentaja käsittelee minuakin hyvin ja odotan olevani pian parhaassa iskussa. Loukkaantumisten kanssa vaikeinta on ollut henkisesti. Olen etsinyt syitä vammoilleni. Nyt olen henkisestikin hyvässä kunnossa.