Real Madrid haki 2-1-vierasvoiton Elchestä lauantaina. Kummatkin maalit viimeisteli Vinícius Júnior.

Brasilialaisen varaan laskettiin jo etukäteen paljon, koska hirmuvireessä alkukauden ollut ranskalaistykki Karim Benzema oli tällä kertaa lepovuorossa. Tämä oli pelannut kauden kaikki aiemmat ottelut.

Elche esiintyi ottelussa pirteästi, vaikka se lähti kamppailuun kolme voitotonta ottelua allaan. Raúl Gutin punainen kortti tuntui katkaisevan kotijoukkueen kirin, mutta se onnistui Casemiron hienoisella avustuksella tekemään vajaalla maalinkin.

Real Madridin valmentaja Carlo Ancelotti totesi pelin jälkeen, että varsinkin lopussa hänen joukkueensa keskittyminen ja ote alkoivat herpaantua.

– Hallitsimme kenttätapahtumia varsin hyvin, mutta lopussa peli vähän hajosi. Vaikutti siltä, että kaikki luulivat pelin olevan selvä toisen maalimme jälkeen. Ottelut pitää pelata loppuvihellykseen asti, Ancelotti sanoi.

Vinícius Júnior oli pelin paras pelaaja ja sai myös valmentajaltaan kehuja taiston tauottua.

– Hän jatkoi hienoja otteitaan ja myös asennepuolella Viníciuksen ottelu oli erinomainen. Myös Mariano ansaitsee erityiskehut.

Ancelottilta kysyttiin myös hänen ja pelaajiensa välisistä suhteista. Kokenut italialaisluotsi kehoitti kysymään tätä pelaajilta, mutta Ancelotti kertoi olevansa kiintynyt ryhmänsä jäseniin.

– Kerron heille aina, että valmennan kentän laidalta kaikkia pelaajina, en persoonina. Ihmisenä kaikki ovat sen yläpuolella. Tämä on erittäin ammattimainen joukkue, Ancelotti ylisti.

Illan sankari Vinícius Júnior oli ottelun jälkeen luonnollisesti yhtä hymyä.

– Kaikki menee nyt todella hyvin. Olen tehnyt paljon töitä siitä asti, kun saavuin seuraan. Haluan auttaa joukkuetta aina, kun olen kentällä, Vinícius kertoi.

– Joskus pitää tehdä lujasti töitä pallottomana ja tänään oli vaikea peli. Pysyimme kuitenkin rauhallisena niin hyökkäyksessä kuin omassa päässä kenttää. Tämä oli joukkueen voitto.

Vinícius iski kahdesti. Se riitti kolmeen pisteeseen lauantaina. Getty Images.