Real Madrid isännöi Osasunaa keskiviikkoiltana Bernabéulla La Ligan 11. kierroksella.

Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Ottelun pelitapahtumat toistivat samaa kaavaa kuin Barcelonan keskiviikkoinen ottelu Vallecasissa. Barcelona hallitsi pelitapahtumia, mutta Rayo onnistui kerran maalinteossa ja voitti ottelun 1-0. Lue otteluraportti täältä.

Real Madrid hallitsi palloa ja piti pelin Osasunan kenttäpuoliskolla, mutta hienosti kauden aloittanut Osasuna piti isännät poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta.

Sunnuntaina el Clásicon voittanut Real Madrid haki avausjaksolla vimmatusti avausmaalia, mutta Osasuna oli lähempänä maalintekoa, sillä vieraat saivat pallon tolppaan. Sitä lähemmäs joukkueet eivät kuitenkaan päässeet avausjaksolla.

Toisella puoliskolla Jagoba Larrasaten Osasuna tyytyi luonnollisesti puolustamaan ja piti pintansa loppuun saakka.

Real Madridin laadukkaat maalintekopaikat jäivät piippuun, eikä Osasunalla ollut todellisuudessa sen suurempaa hätää Bernabéun illassa, vaikka Real Madrid hallitsi ottelua.

Viimeisen kymmenen minuutin ajan Osasuna tyytyi täysin puolustamaan ja pitämään nollan omassa päässä onnistuen siinä.

Osasuna on La Ligassa upeasti kuudentena. Ennen keskiviikkoiltaa Osasuna oli voittanut jokaisen vierasottelunsa, eikä siten hävinnyt edelleenkään vieraskentällä.

Real Madrid nousi tasapelipisteen myötä sarjakärkeen. Real Madrid on tasapisteissä Sevillan, Betisin ja Real Sociedadin kanssa. Atlético voi nousta nelikon kanssa tasapisteisiin voittamalla torstaina Levanten.