Gerard Piqué kuuluu Barcelonan kokeneempaan kaartiin Sergio Busquetsin ja Jordi Alban kanssa.

34-vuotias Piqué pelaa sunnuntaina el Clásicossa, kun Real Madrid vierailee Camp Noulla Barcelonan isännöitävänä.

El País haastatteli topparia Clásicon alla. Piqué tietää, ettei pelaajaura jatku enää kauaa, joten Clásicon kaltaisista otteluista on nautittava.

– Vanhempana olet kokenut jo kaikkea ja siten haluat olla ennemmin rauhassa. Perhe-elämästä puhuttaessa kaikki on loistavasti. Olemme joukkueenakin hyvässä iskussa ja olen kunnossa. Säästelen kapinallista ja kaikkeen kantaa ottavaa Gerardia, mutta nautin elämästäni. Tiedän, että uraani on enää vähän jäljellä. En tiedä tarkasti, miten pitkään, mutta minun on nautittava, Piqué totesi.

[readmore from=El-Clasico]

Piqué kehui haastattelun yhteydessä vuolaasti Real Madridin Karim Benzemaa.

– Mielestäni Cristiano Ronaldon lähtö antoi Benzemalle tilaa ja hän on käyttänyt sen täydellisesti hyväkseen. Benzema on nyt rauhallinen maalipaikoissa. Hän on paljon enemmän kuin pelkkä maalintekijä. Benzema on pelannut loistavia kausia ja tiedämme, miten haastavaa hänet on pitää kurissa. Siitä tulee hauskaa.

Real Madridia pidetään yleisesti pienoisena suosikkina. Se sopii Piquélle.

– Jos Real Madrid haluaa olla ennakkosuosikki, voimme antaa heille sen viitan ilman ongelmia. Clásicoissa ei ole suosikkeja. Kummatkin joukkueet tulevat Clásicoon hyvässä iskussa. Olemme ohittaneet kriisimme ja olemme sarjassa kärkikahinoissa.

Lähde: AS