Real Madrid on yksi useista Euroopan suurseuroista, jotka ovat kiinnostuneita Chelsean saksalaistopparista Antonio Rüdigerista. Asiasta uutisoi ESPN.

28-vuotias Rüdiger pelaa sopimuskautensa viimeistä vuotta Chelseassa. Jatkosopimusta ei ole ainakaan vielä toistaiseksi lontoolaisjoukkueen kanssa syntynyt.

Rüdiger haluaa ESPN:n lähteiden mukaan tuplata 100 000 punnan viikkopalkkansa. Chelsea ei kuitenkaan haluaisi tarjota saksalaisella enempää kuin 150 000 puntaa viikossa.

Real Madridin lisäksi Juventus, Bayern München ja PSG ovat Rüdigerin kintereillä. ESPN:n mukaan nämä seurat olisivat valmiita maksamaan jopa 300 000 euroa viikossa saksalaistopparille.

Rüdiger saa neuvotella 1. tammikuuta alkaen myös muiden seurojen kuin Chelsean kanssa. Ilmaissiirto voisi tapahtua aikaisintaan kesällä 2022.

– Olen otettu kiinnostuksesta. Se osoittaa, että olen tehnyt asioita oikein, mutta en anna sen häiritä minua. Minun on osoitettava kykyni jokaisessa pelissä enkä voi antaa huhujen häiritä, Rüdiger kommentoi itse tilannetta.

– Teen parhaan päätöksen itseni kannalta.