Barcelonan ja keskikenttäpelaaja Sergi Roberton jatkosopimusneuvottelut aloitetaan tämän kuun lopussa uudelleen, kertoo Marca.

Laitapakkinakin pelannut Roberto, 29, ja Barcelona ovat neuvotelleet uudesta diilistä pitkään tuloksetta.

Osapuolet vaikuttivat jo pääsevän sopuun kahden vuoden sopimuksesta, mutta Barcelonan ehdottama palkanalennus oli liikaa Robertolle. Alunperin Barça pyysi Robertoa pudottamaan palkkaansa 50 prosentilla. Sittemmin lukemaa laskettiin, mutta Roberto edustajineen ei vieläkään ollut tyytyväinen seuran ehdotukseen.

Toinen neuvotteluissa hiertänyt asia oli Robertolle maksamattomat korvaukset, joiden maksua seura olisi halunnut lykätä tuleville vuosille. Tähänkään Roberto ei suostunut.

Marcan mukaan osapuolet tulivat siihen lopputulokseen, että neuvottelut aloitetaan parin viikon kuluttua puhtaalta pöydältä. Barcelona haluaa pitää kiinni Robertosta, joka on edustanut seuraa yhtäjaksoisesti vuodesta 2006 lähtien. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen.

Aiemmin tällä kaudella Barcelonan kannattajat buuasivat Robertolle, sillä hän oli yksi viimeisistä kapteeniston jäsenistä, joka ei ollut päässyt talousvaikeuksista kärsivän seuran kanssa sopuun palkanalennuksesta.