Ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann on pelannut Atlético Madridissa paluunsa jälkeen viisi ottelua, muttei ole vielä tehnyt eikä syöttänyt ainuttakaan maalia. Kun myös kauden kaksi ensimmäistä, Barcelonassa pelattua ottelua menivät tehoitta, näyttävät Griezmannin saldot seitsemän pelin jälkeen pyöreää nollaa.

30-vuotias Griezmann teki aiempien viiden Atlético-kausiensa aikana komeita maalimääriä: 22, 22, 16, 19 ja 15 maalia kullakin La Liga -kaudellaan. Faneilla lieneekin ollut totuttelemista siihen, että Griezmann häärii näin pitkään kentällä ilman osallisuutta joukkueen maaleihin.

Ennakkotietojen mukaan Griezmann aloittaa tiistai-iltana vaihtopenkillä, kun Atlético kohtaa tärkeässä Mestarien liigan vierasottelussa AC Milanin. Atléticon kapteeni Koke kuitenkin uskoo, että Griezmannin tehot vielä löytyvät.

– En ole Antoinesta huolissani. Hän ei pelaa yksin, vaan meidän kaikkien on palattava parhaalle tasollemme ja pelattava paremmin, Koke totesi ennen Mestarien liiga -ottelua.

– En ole huolissani siitä, ettei Antoine ole tehnyt maaleja. Maalit tulevat kyllä, sillä taitoa hänellä on, ja samoin kaikkien muiden luottamus. Se ei koske vain häntä, vaan meidän kaikkien pitää olla yhdessä.

Koke itse seurasi muutaman pelin sivusta lihasvamman vuoksi, mutta on nyt valmis pelaamaan.

– Olen hyvässä kunnossa. Tietyllä tavalla reilun viikon tauko teki hyvääkin, jotta sain virkistettyä päätäni ja jalkojani ollakseni taas joukkueen kanssa parhaassa iskussa.

[readmore from=Atletico-Madrid]

– Edessä on erittäin tärkeä ottelu. Kaikki pelit ovat, mutta tämä on lohkovaiheen toinen peli, ja me pelaamme vieraissa. Meidän pitää voittaa.

– Tämän seuran mentaliteetti on pelata jokainen peli siten, kuin se olisi viimeinen. Me aiomme pelata kuin tämä olisi finaali, Koke lupaa.

Ottelu AC Milan-Atlético Madrid alkaa kello 22, ja sitä voi seurata C Moren kanavilta. Ottelun selostaa Kim Kallström.

Lähde: AS