Ranskan A-maajoukkueessa viime vuonna debytoinut keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga sai tänä kesänä siirtonsa Real Madridiin, josta ehdittiin huhuta jo pitkään ennen sen toteutumista.

Camavingan, 18, siirto kasvattajaseurastaan Rennesistä Los Blancosiin sinetöitiin vasta siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Hän olisi voinut jäädä vielä Ranskaan pelaamaan, mutta mieli muuttui, kun Real Madridin kiinnostuksesta seurasikin jotain konkreettista.

– En epäröinyt hetkeäkään, kun kuulin, että Real Madrid tarkkailee minua ja on valmis tekemään tarjouksen minusta. Tällaisissa asioissa ei voi viivytellä, kommentoi Camavinga Téléfootin haastattelussa.

– Rennes on elämäni seura. Katson kaikki heidän liigapelinsä. Pitää paikkaansa, että olisin voinut jäädä Rennesiin. He tulevat aina olemaan sydämessäni, enkä ikinä unohda heitä.

Uudessa seurassa ja maassa odottivat uudet haasteet, mutta Camavinga on saanut apua maanmieheltään, Madridin tähtihyökkääjältä Karim Benzemalta.

– [Pelaajien] tekninen taso ja harjoitukset olivat silmiinpistävimmät asiat saapuessani tänne. Olin ensimmäisenä päivänäni väsynyt harjoitusten jälkeen, mutta olen totutellut siihen.

– Kieli on ollut ehkä vaikein asia. Tykkään nauraa kaikkien kanssa ja vitsailla, mutten osaa vielä puhua espanjaa hyvin.

– Karim on johtaja. Me olemme puhuneet paljon, enkä oikeastaan tiennyt, että hän on todella hauska tyyppi. Hän tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen ja johtaa esimerkillään.

Camavinga on ehtinyt pelata Real Madridin kanssa viidessä ottelussa, mutta hän on kirjauttanut itselleen jo yhden osuman ja maalisyötön.