Santiago Bernabeun myöhäisillan koitoksessa Real Madrid ja Mallorca iskevät yhteen parhaillaan. Ottelu alkoi räväkästi. Karim Benzema vei Los Blancosin jo kolmannella minuutilla johtoon.

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella avaukseen päässyt Marco Asensio kasvatti johtoa vain 20 minuuttia myöhemmin. Tätä ei kauaa ehditty valkopaitojen riveissä juhlimaan, kun vieraat kavensivat.

Vain minuutti Asension maalista Mallorcan Kang-In Lee kavensi pelin lukemiin 1-2.

Asensio kuitenkin kuittasi tämän vuorostaan vain neljän minuutin jälkeen.

Kotijoukkueen hurjasta alusta huolimatta myös Mallorcalla oli muutenkin hetkensä. Real Madrid piti palloa, mutta Mallorca pääsi iskemään pallonriistoista muutamia kertoja ihan mukavasti vastaan.

Jakson loppua kohden varsinkin juuri Asensio oli erittäin lähellä kasvattaa johtoa entisestään. Oli muutamankin kerran hyvin täpärällä, että Asensio olisi mättänyt hattutempun ensimmäiseen puoliaikaan.

Asensio toimi myös tarjoilijana. Esimerkiksi Vinicius Juniorille Asensio passasi jakson lopulla mainion paikan, mutta laukaus jäi maalivahti Manolo Reinan käsiin.

Näillä esityksillä Asensio lunastanee lisävastuuta myös tulevissa otteluissa valmentaja Carlo Ancelottin papereissa.